Η επιχείρηση 

     Η δραστηριοποίηση της επιχείρησης Κηποτεχνική – Επαμεινώνδας Κόρκας ξεκινά το 1995. Την χρονιά εκείνη η αγάπη του κυρίου Επαμεινώνδα Κόρκα για το καλλωπιστικό πράσινο τον ώθησε να ξεκινήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στο τομέα εμπορίας φυτών και λουλουδιών.
    Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κύριος Κόρκας Επαμεινώνδας είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος, απόφοιτος του Τμήματος Θερμοκηπιακών καλλιεργειών κ’ Ανθοκομίας του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου.
    Η ανάπτυξη της μικρή του επιχείρησης από τα πρώτα της κιόλας βήματα οδήγησε πολύ γρήγορα τον επιχειρηματία στην επέκταση των δραστηριοτήτων του και στην αρχιτεκτονική μελέτη κήπων, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου καθώς και στη μελέτη και εγκατάσταση αυτόματων δικτύων άρδευσης σε μικρούς ιδιωτικούς κήπους.
     Η επιτυχημένη δε παρουσία του στο ανωτέρω αντικείμενο και η καλή φήμη την οποία και δημιούργησε πολύ γρήγορα κατόπιν και απαιτήσεως πολλών εκ των εν δυνάμει πελατών του τον ώθησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων του και στην αρχιτεκτονική μελέτη κήπων, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου καθώς και στη μελέτη και εγκατάσταση αυτόματων δικτύων άρδευσης σε επαγγελματικούς χώρους και μεγάλες επιχειρήσεις.
     Η πολυετής εμπειρία, οι εξειδικευμένες γνώσεις, το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, τα εξειδικευμένα μηχανήματα, ο σεβασμός στις επιθυμίες και στις ανάγκες των πελατών, η ενεργός συμμετοχή στη διαδικασία του σχεδιασμού και η συνέπεια στην εργασία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της «ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗΣ» που οδηγούν στην προσφορά υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων από έναν μικρό κήπο έως τον πιο μεγάλο και πολύπλοκο χώρο.
     Σκοπός του κυρίου Κόρκα αποτελεί η συνεχής εξέλιξη, η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, η χρησιμοποίηση των ιδανικότερων προϊόντων ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη, οι άριστες σχέσεις με τον πελάτη ώστε η κατασκευή του κήπου να ικανοποιεί πλήρως και τον πιο απαιτητικό πελάτη δημιουργώντας μια όαση πρασίνου στον χώρο του, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής του.